Rinjani Beklimmen te kraterrand Senaru 2 dagen 1 nacht, starten via Senaru dorp naar Crater Rim Senaru en de 2e dag terug te keren naar het dorp Senaru. Dit programma is de beroemde trekking pakket naar Mount Rinjani en geschikt voor beginnende wandelaars. English version 2 days 1 night crater Rim Senaru here.

Rinjani Beklimmen Crater rim Senaru 2 dagen

Reisroute Rinjani Beklimmen

Dag van aankomst: de dag van aankomst op Lombok eiland: Lombok Airport, Praya, of een andere haven in Lombok als: Lembar haven, Bangsal haven, Teluk Kodek of misschien uit een hoofddoel toerist in (Mataram, Senggigi, Kuta lombok, 3 Gilis (Gili Trawangan, Meno, Air) zal oppikken door onze medewerkers vervolgens transfer naar uw hotel in Senaru.

Uw trekking gids zal gratis briefing geven en uitleggen van de Rinjani trekking procedure en voor te bereiden op uw reizen. Als er genoeg tijd zullen we u begeleiden voor het opwarmen van de Sindang Gile Waterfall bezoeken voordat klimmen Mt Rinjani volgende dag.

Dag 1: RTC Senaru VILLAGE POS 1 – POS 2 – 3 POS-Senaru CRATER RIM2.641m)

Inschrijving bij de Rinjani Trek Centre Pos 1 Senaru dorp (601m), de reis begint om 7.30 – 08:00, de eerste 30 minuten lopen we in het open uitzicht en groene plant koffie boom, bamboe, en vele anderen van de planten behoren tot de lokale bevolking in Senaru te zien.

We passeren wandeling van 30 minuten dan is de poort van het tropisch regenwoud bereiken we, korte pauze voor 10-15 minuten daarna gaan we de tocht door de jungle waar zal schaduw van de zon, wandelen in de vochtige temperaturen en haar wil beschermen tegen de zon.
Een lang de weg omhoog zullen we zien en vond vele grote bomen, het geluid van het dier, zwarte aap – bruine aap kan zien en horen. Drie uur ongeveer liepen we dan zullen we Pos 2 (1.500 m) te bereiken heet het Pos Montong SATAS waar kan break te doen en vast te stellen om energie terug te winnen tijdens het wachten voor gids en dragers voor te bereiden frisdrank crackers en vers fruit: banaan, ananas zullen worden dienen hier.

Vanaf hier in het midden van het tropisch regenwoud, om te pos krijgen 3 behoefte tijd ongeveer 2 uur en tijdens de reizen zullen we vinden en zie de lokale aardbei deze groeiende lang de weg (juni, juli, augustus is het seizoen), twee uur ongeveer passeren we Pos 2 dan komen we bij Pos 3 (2.000m), die MONDOKAN LOKAK genoemd, waar de portier en gids niet koken voor lunch, vers fruit en koekjes worden hier dienen, zijn ware! hier vele bruine aap wonen hier enige tijd zullen ze het stelen van uw kleine rugzak dus zorg ervoor dat laat hem niet een man

Na 1,5 uur gaan we rusten hier dan zullen we doorgaan met kraterrand (2.641m) eerste 25 minuten passeren we de Mondokan Lokak vervolgens uit het tropisch regenwoud, dus we lopen op de savanne op de heuvels met open uitzicht dan is het spoor bijster steil, maar het prachtige landschap van de 40% ten opzichte van Senaru dorp nemen pauze we noemden Cemara LIMA.

Doorgaan met Pelawangan 1 (Senaru Crater Rim 2.641m) gedurende een uur om er te komen kamperen en ‘s nachts met een eigen diner hier, zul je grote moment van je leven uit uitzicht Senaru Rim vinden: Spectaculaire zonsondergang over de 3 Gilis eiland en mount Agung in Bali, rook die overal in gat van Nieuw-vulkaan in het midden van het meer van Segara Anak- piek van Rinjani berg 3.726m- dan slapen onder de sterren in de tenten.

DAG 2: Senaru kraterrand (2.641m) – tot Senaru dorp (601)

Na het ontbijt en genieten van de zonsopgang, en het nemen van de foto met prachtige landschap van het meer zullen we naar beneden terug naar beneden en inclusief pauze en lunch op de weg tussen Pos 2 of Pos extra naar Senaru dorp voor 4-5 uur, daarna zal komen Senaru rond 12:30 tot 13.00 uur dan zullen we u naar uw volgende bestemming (Gilis eiland, Senggigi, Mataram of internationale luchthaven van Lombok).

Gedetailleerde informatie

Wat is inbegrepen?

– Pick-up vanaf elke locatie binnen Lombok en de overdracht door particuliere voertuig naar Senaru en Sembalun
– Verblijf in een comfortabel hotel in Senaru of Sembalun voor een nacht voorafgaand aan de start van je tocht
– Kwaliteit kampeeruitrusting: tenten, slaapmatten, slaapzakken, camping stoel, toilet tenten en kussen
– Een ervaren Engels sprekende gids en professionele porters
– Bezoek Sendang Gile waterval.
– Entreegelden naar het nationale park en Sendang Gile waterval.
– Alle maaltijden, snacks, fruit, drankjes tijdens uw tocht en diner op de dag van aankomst
– Overdracht aan het einde van uw tocht naar uw volgende bestemming in Lombok.
– Transfer per boot naar Gilis (Trawangan, Meno en Air).
– Trekking polen.
– Insurance

Wat is uitgesloten?

– Fooien voor gids en dragers
– Extra portier om uw eigen bagage te dragen
– Andere private uitgaven.

Pick-up en overdracht van informatie

We zullen pick-up en de overdracht door onze auto met airconditioning beschikbaar van en naar:
Airport Praya, Mataram, Senggigi, Kuta Lombok of Bangsal

Accommodatie

Bij aankomst dag slaapt in Senaru op een comfortabel, schoon hotel met een eigen badkamer met 2 personen in een kamer.
I. Group Pakket aan Rinjani Base Camp cottage
II. Privé Pakket aan Sinar Rinjani cottage Senaru

We kamperen voor een nacht tijdens de tocht van 2 personen in een comfortabele tent met:
Slaapzak, 6 cm matrasess en kussen.

Foods

Al het eten is inbegrepen bij het kamperen. Het eten is geweldig, vindt u tal van energie te geven, en er is genoeg van, plus fruit en koekjes, zie hier

Dieetwensen

Als vegetariër of met andere dieetwensen is meestal geen probleem, mits u laat ons goed van tevoren weten. Als je weet dat er zijn tal van voedingsmiddelen die u kunt niet eten u kunt wensen om extra snacks van huis te brengen, zodat u kunt herladen uw energievoorziening. Aarzel niet om ons te vragen om advies.

Drankjes

Mineraalwater een grote fles per dag, frisdrank (cola, Fanta etc) en 3 keer per dag: thee, koffie en melk. Alcohol drinken niet beschikbaar.

Guide, porter en chauffeur

Uw een groep zal geleid worden door lokale Senaru ervaren gids en spreekt vloeiend Engels. Onze gids zijn geselecteerd op hun ervaring in Mount Rinjani National Park. Je bent in zeer goede handen SYAM TREKKER.
Uw lokale gids kent de omgeving goed, en is een grote bron van kennis over lokale gewoonten en levensstijl. Driver en dragers niet altijd veel Engels spreken, maar ze zijn erg vriendelijk en aanspreekbaar.

Bagage

Porters dragen voedsel, water en kampeeruitrusting. Je moet een kleine dagrugzak mee te nemen voor de items die nodig zijn tijdens de dag wandelen en andere bagage niet nodig om de berg te brengen zal opslaan in ons kantoor.

Trip Safety

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit, onze reizen zijn ontworpen en gepland met veiligheid in het achterhoofd. Uw gids en portier zal worden uitgerust met mobiele telefoons en uitgebreide medische kit. Ze hebben altijd toegang communicatie naar ons kantoor 24 uur per dag.

Overeenkomen

Zoals altijd is het heel belangrijk dat u gelezen en geaccepteerd voordat u dit arrangement boeken:
1. Totale kosten per deelnemer $ 180 US voor join Group Pakket (maximaal 6 trekker in de groep) of 195 $ US Private Package.
2. Borg Inschrijfgeld dit garandeert uw plek op de reis. Het wordt niet terugbetaald moet u uw deelname te annuleren.
3. Wij eisen 25 $ ons te storten of inschrijfgeld van te voren bij bevestiging van de reservering op onze Paypal account of bankrekening, compleet info zie bij boeking en betaling opties hier
4. Het saldo van kosten zullen contant te betalen in Rupiah met de huidige wisselkoers op de aankomst in Senaru Lombok.

Als u meer informatie Rinjani Beklimmen nodig hebt of iets te bespreken neem dan contact met ons op.

Voor het boeken van dit arrangement kunt u in het E-mail Syam Trekker