Volcan Lombok Rinjani top 2 dagen 1 nacht arrangement start via Sembalun dorp naar kraterrand Sembalun en ‘s nachts,’ s morgens vroeg op de 2 dag klim naar de top en terug naar kampeerterreinen dan verder terugkeer naar beneden om Sembalun dorp. English version 2 days 1 night climb Rinjani summit here.

Dit programma van de meest bekende voor een korte trip en geschikt voor ervaren trekker.

guide Volcan Lombok Rinjani

 

Route Volcan Lombok Rinjani 2 dagen:

Dag van aankomst: de dag van aankomst op Lombok eiland: Lombok Airport, Praya, of een andere haven in Lombok als: Lembar haven, Bangsal haven, Teluk Kodek of misschien uit een hoofddoel toerist in (Mataram, Senggigi, Kuta lombok, 3 Gilis (Gili Trawangan, Meno, Air) zal oppikken door onze medewerkers vervolgens transfer naar uw hotel in Senaru.

Uw trekking gids zal gratis briefing geven en uitleggen van de Rinjani trekking procedure en voor te bereiden op uw reizen. Als er genoeg tijd zullen we u begeleiden voor het opwarmen van de Sindang Gile Waterfall bezoeken voordat klimmen Mt Rinjani volgende dag.

Dag 01: Senaru Village- Sembalun Village (1.150.m) – Sembalun Crater Rim – Camping (2.639.m)

Wakker om 06:00 en ontvang ontbijt bij 6,30-40 en onze speciale berg auto klaar om ons te Sembalun dorp te brengen gedurende 1 uur, dan is de registratie in Rinjani Informatie Centrum Sembalun (RIC) 1.051 m start de wandeling naar Pos 1 (Pemantauan ) 1300 m, wandelen is ongeveer 2 uur. We nemen een rust voor 5/10 minuut bij Pos 1 (Pemantauan), en ga dan verder met Pos 2 (Tengengean) 1500 m wandeltijd ongeveer 1 uur. We nemen de korte pauze hier voor 5 tot 10 minuten en daarna vervolgen we onze reis naar Pos 3 (Pada Balong) 1800 m, wandeltijd is ongeveer 1 uur.

We rusten in pos 3, terwijl uw gids en dragers voor te bereiden voor de lunch met een warme drank (thee, koffie, warme chocolademelk of citroen thee). Na de lunch en een rust, blijven we op weg Sembalun Crater Rim (Pelawangan Sembalun) 2639M, wandeltijd 3 uur inclusief een langere steile klim. We kamperen in de nacht bij Sembalun Crater Rim, dan van hier hebben we kunnen genieten van de prachtige uitzichten. Naarmate de zonsondergang en zonsopgang voor de volgende ochtend, kan Segara Anak meer, Sembalun dorp, de top van de berg Rinjani helft van Noord-Lombok te zien vanaf hier.

Dag 02: Sembalun Crater Rim (2.639m) – Summit / Top 3.726m – Sembalun Village 1.150m)

We wakker om 02:30 en hebben een aantal licht ontbijt vervolgens bij 03:00 beginnen we de wandeling naar rubriek Rinjani Summit (3726 m). Wandeltijd ongeveer 3 uur. De eerste fase is een matige klim gedurende 45 minuten, terwijl de tweede fase is een vrij eenvoudig, maar lange tocht. Het laatste uur is erg steil en moeilijk. (Er zijn veel losse stenen, en zoals je twee stapjes vooruit te zetten zal je een stap terug te glijden).

Vanaf de top, kunt u al Lombok, Bali, Sumbawa en Segara Anak Lake te zien. Na zonsopgang zullen we naar beneden gaan naar de camping en hebben een warm ontbijt. Na het ontbijt en een rust, zullen we terugkeren naar Sembalun dorp en hebben een lunch op weg naar beneden bij pos 2, ongeveer 5 uur om Sembalun dorp te krijgen, waren onze auto te wachten voor ons naar Senaru te halen rest van de bagage, dan zullen we transfers naar uw volgende bestemming (Gilis island – Senggigi – Mataram of luchthaven Lombok).

Gedetailleerde informatie

Wat is inbegrepen?

– Pick-up vanaf elke locatie binnen Lombok en de overdracht door particuliere voertuig naar Senaru en Sembalun
– Verblijf in een comfortabel hotel in Senaru of Sembalun voor een nacht voorafgaand aan de start van je tocht
– Kwaliteit kampeeruitrusting: tenten, slaapmatten, slaapzakken, camping stoel, toilet tenten en kussen
– Een ervaren Engels sprekende gids en professionele porters
– Bezoek Sendang Gile waterval.
– Entreegelden naar het nationale park en Sendang Gile waterval.
– Alle maaltijden, snacks, fruit, drankjes tijdens uw tocht en diner op de dag van aankomst
– Overdracht aan het einde van uw tocht naar uw volgende bestemming in Lombok.
– Transfer per boot naar Gilis (Trawangan, Meno en Air).
– Trekking polen en certificaat.

Wat is uitgesloten?

– Fooien voor gids en dragers
– Extra portier om uw eigen bagage te dragen
– Andere private uitgaven.

Pick-up en overdracht van informatie

We zullen pick-up en de overdracht door onze auto met airconditioning beschikbaar van en naar:
Airport Praya, Mataram, Senggigi, Kuta Lombok of Bangsal

Accommodatie

Bij aankomst dag slaapt in Senaru op een comfortabel, schoon hotel met een eigen badkamer met 2 personen in een kamer.
I. Group Pakket aan Pondok Guru Bakti, Anak Rinjani Homestay, Shambhala Rinjani Homestay.
II. Privé Pakket aan Sinar Rinjani cottage Senaru, Pondok Senaru Cottage, Rinjani Light House.

We kamperen voor een nacht tijdens de tocht van 2 personen in een comfortabele tent met:
Slaapzak, 6 cm matrasess en kussen.

Foods

Al het eten is inbegrepen bij het kamperen. Het eten is geweldig, vindt u tal van energie te geven, en er is genoeg van, plus fruit en koekjes, zie hier

Dieetwensen

Als vegetariër of met andere dieetwensen is meestal geen probleem, mits u laat ons goed van tevoren weten. Als je weet dat er zijn tal van voedingsmiddelen die u kunt niet eten u kunt wensen om extra snacks van huis te brengen, zodat u kunt herladen uw energievoorziening. Aarzel niet om ons te vragen om advies.

Drankjes

Mineraalwater een grote fles per dag, frisdrank (cola, Fanta etc) en 3 keer per dag: thee, koffie en melk. Alcohol drinken niet beschikbaar.

Guide, porter en chauffeur

Uw een groep zal geleid worden door lokale Senaru ervaren gids en spreekt vloeiend Engels. Onze gids zijn geselecteerd op hun ervaring in Mount Rinjani National Park. Je bent in zeer goede handen SYAM TREKKER.
Uw lokale gids kent de omgeving goed, en is een grote bron van kennis over lokale gewoonten en levensstijl. Driver en dragers niet altijd veel Engels spreken, maar ze zijn erg vriendelijk en aanspreekbaar.

Bagage

Porters dragen voedsel, water en kampeeruitrusting. Je moet een kleine dagrugzak mee te nemen voor de items die nodig zijn tijdens de dag wandelen en andere bagage niet nodig om de berg te brengen zal opslaan in ons kantoor.

Trip Safety

Uw veiligheid is onze hoogste prioriteit, onze reizen zijn ontworpen en gepland met veiligheid in het achterhoofd. Uw gids en portier zal worden uitgerust met mobiele telefoons en uitgebreide medische kit. Ze hebben altijd toegang communicatie naar ons kantoor 24 uur per dag.

Overeenkomen

Zoals altijd is het heel belangrijk dat u gelezen en geaccepteerd voordat u dit arrangement boeken:
1. Book Group Pakket Of Privé Pakket vereiste minimum van 2 personen deelnemer en voor één persoon kunt u ons mailen voor beschikbaar.
2. Totale kosten per deelnemer 210$ US Private Package.
3. Borg Inschrijfgeld dit garandeert uw plek op de reis. Het wordt niet terugbetaald moet u uw deelname te annuleren.
4. Wij eisen 25$ US ons te storten of inschrijfgeld van te voren bij bevestiging van de reservering op onze Paypal account of bankrekening, compleet info zie bij boeking en betaling opties hier
5. Het saldo van kosten zullen contant te betalen in Rupiah met de huidige wisselkoers op de aankomst in Senaru Lombok.

Als u meer informatie Volcan Lombok Rinjani nodig hebt of iets te bespreken neem dan contact met ons op.

Vul dit boekingsformulier in om dit pakket te boeken E-mail Syam Trekker